Jørgen i Hjørring

"Jørgen i Hjørring" den ligger jo lige for...

onsdag, september 27, 2006

McCalmans
Der har længe været udsolgt, men det lykkedes alligevel at komme ind efter at koncerten var kommet i gang. (Hjørring forsamlingshus - på hovedgaden... mystisk sted).
Tre Skotter i cowboybukser i slutning at koncerttour på kontinentet.
De havde tydeligvis været længe i Danmark, for de talte om "De hvide strande på Jylland" og "havregrød" - jeg sad bare og ventede på ordet "koldskål". De havde fine sangstemmer som efterhånden blev renere og renere og så spillede de alle de instrumenter, som man ville forvente Skotter spiller på.
Der stod en en banjo på scenen, men den blev ikke rørt. Skotterne var meget humoristiske og havde tydeligvis ikke noget til overs for banjo-spil. Der var to ældre og et ungt medlem i gruppen. På et tidspunkt fortalte én af de ældre at han hver år havde en stor nytårsfest hvor hundredvis af glade Skotter kom med deres instrumenter, spillede, sang og morede sig. Så skete det for 4 år siden at den unge mand i orkestret (som ikke var medlem på det tidspunkt) mødte op med sit banjo-orkester. Nytårsgæsterne forsvandt én for én og til sidste var kun banjo-orkestret efter - som så måtte smides ud.
- På det tidspunkt overtog den unge musiker historien. Han fortalte at han var meget skuffet over at være blevet smidt ud. Han måtte køre bilen i snestorm ud til den Skoske vestkyst. Han fortalte, at da han kom hjem havde han efterladt sin banjo i nattefrosten på bagsiden af bilen. Da han så vågnede nytårsmorgen med tømmermænd var ulykkerne ikke ovre. Da han kom ud havde der været brud ind i bilen og på bagsædet lå der - fire banjoer!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hæ Jrgen
Saknar þú ekki mín eða Depil
Ég las að þú saknar Elnu. Ég get vel skilið það. Hún er nú einstök. Það gengur vel, við erum eins og gömul hjón. Við Sara hlökkum mikið til að koma út e.helgi. Óskari líður mun betur. Var heldur slappur fyrst en er allur að koma til
Kv Sigrún

3:17 PM  

Send en kommentar

<< Home