Jørgen i Hjørring

"Jørgen i Hjørring" den ligger jo lige for...

torsdag, september 28, 2006

Beherskelse af den digitale teknik i Ris og Pacs
I forbindelse med at Røntgenafdelingen på Hjørring sygehus er bleve digitaliseret på glimrende vis, mangler der en superbruger med gennemgribende og dyb viden om Ris og Pacs. Én som kan bygge bro mellem den digitale og den menneskelige verden.
Magnús jeg tænkte på om det ikke var sundt for dig at slide dig løs af slimet på ultralydsstuen og komme ud og vise hvordan en mand der virkeligt behersker den digitale teknik ser ud.
Det jeg mener er: Det hjælper jo ikke at sende en af vores yngre og uerfarne læger. For selv om de er arbejdsvillige og har nemt ved at lære, så må forsøge at opretholde en vis front - sådan udadtil -i udlandet, -ikke?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Heill og sæll Jörgen!
Myndin af hinum fimm fræknu virðist vera frá síðustu öld, ikke?! Og myndin af manninum með stækkunarglerið sem er staddur í miðri digitaliseringu rifjar upp að á hverjum degi meðan á þessu stóð voru sett ný landsmet í adrenalínblóðgildum starfsfólks! Miðað við það er ég bara nokkuð sáttur við að vera svamlandi í ómgeli upp í háls þessa daganna og gætu hundrað ótamin hross ekki dregið mig þaðan!! Hafðu það gott gamli og bestu kveðjur!
Magnús

11:48 PM  
Blogger Eva said...

Frábær mynd sú seinni!! Ætti að hengja hana upp í biðstofunni :)

1:20 AM  

Send en kommentar

<< Home